Waarom Ergotherapie Vita Nova?

Onze ergotherapeuten hechten waarde aan kwaliteit, kennis en klantenservice. Het welzijn van onze cliënten is de drijvende factor achter ons werk. Wij scholen hierom onze ergotherapeuten regelmatig bij, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen

Wij stellen onze kennis en hulp aan u ter beschikking. Bij ons bent u altijd welkom voor een gesprek of afspraak. Samen doen we een stap vooruit.

Onze visie

Wij willen ergotherapie toegankelijk maken voor iedereen, zodat een ieder op een fijne manier zelfstandig thuis kan wonen. Leven binnen je eigen leefomgeving resulteert over het algemeen in een betere kwaliteit van leven. Daarom is dat ook waar we vaak naartoe werken binnen een behandeling.

In de huidige samenleving zorgen we steeds meer voor elkaar. Ook werken we steeds vaker samen. Door samen te werken met andere professionals kunnen we de meest relevante vraagstukken aanpakken en oplossen om u uiteindelijk de beste zorg te bieden.

Samen werken we aan een beter leven voor al onze cliënten. 

Voorbeelden van veel voorkomende hulpvragen

  • Het doen en het bijhouden van het huishouden. Het bereiden van maaltijden en zelfverzorging.
  • Ik kan mijn steunkousen niet zelfstandig aan- of uittrekken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
  • Ik heb Artrose/Reuma en ik heb moeite met het uitvoeren van alledaagse handelingen.
  • Ik heb een woonaanpassing nodig, maar weet niet hoe ik dit kan aanvragen en welke het meest geschikt is.
  • Ik heb moeite om mijn dag in te plannen. De ene dag doe ik heel veel en de andere dag kom ik nergens aan toe. Hoe kan ik mijn activiteiten beter verdelen over de week?

Het team

Naima Achaaoui

Ergotherapeut/Praktijkhouder

Ik ben ergotherapeut en werk al jaren met veel plezier vanuit mijn eigen ergotherapie praktijk in Amsterdam. Mijn aandachtsgebieden zijn: cognitieve revalidatie, sensorische informatieverwerking, lighoudingen en NAH- letsel.

Ik doe voornamelijk huisbezoeken, dit omdat het probleem zich vaak binnen eigen omgeving plaats vindt. Naast mijn ruime ervaring met diverse patiënten, spreek ik ook diverse talen, namelijk Nederlands, Engels, Marokkaans/Berbers en Arabisch.

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Maak nu een afspraak

Ismahan Gürel

Ergotherapeut

Als ergotherapeut sta ik naast mijn cliënten om opzoek te gaan naar de beste oplossingen die ze kunnen helpen om de alledaagse activiteiten zo zelfstandig mogelijk te kunnen uitvoeren. Hierbij wordt focus gelegd op de kwaliteit van het leven en de betekenisvolle activiteiten.

Het mooiste aan het werken bij een eerstelijnspraktijk vind ik de diversiteit in mensen en de hulpvragen. Iedereen met een hulpvraag kan bij ons terecht met of zonder een verwijzing. Wij komen graag bij u langs!

Zelf beheers ik naast de Nederlandse taal ook de Turkse taal vloeiend. Een tolk voor de Turks sprekende cliënten is dus niet nodig.

Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

Maak nu een afspraak

Ikram Ghaddari

Ergotherapeut

Ik ben een enthousiaste ergotherapeut. Momenteel ben ik werkzaam in Amsterdam en Rotterdam.

Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van uw participatie en uw ontwikkeling. Samen stellen wij een plan op waarbij de focus ligt op uw mogelijkheden, sociale en fysieke omgeving.

Naast het beheersen van de Nederlandse taal ben ik ook in staat om u in het Berbers, Arabisch en Engels te woord te staan.

Mijn werkdagen zijn:
– Maandag en dinsdag: werkzaam op locatie Rotterdam.
– Woensdag en donderdag: werkzaam in Amsterdam.

Maak nu een afspraak

Ook werken bij Ergo Vita Nova?

Kom werken bij ons. Je gaat bij Ergotherapie Vita Nova aan de slag als ergotherapeut voor bepaalde tijd. Bekijk snel onze vacature.

Vacature